Táskák, tárolók

Hétfejű táskák, tárolók - több típusban, színben, egyedi anyagokból! Tudjuk, hogy a csapat az a minden, de néha elég egy különleges darab, hogy kitűnj a többiek közül és megmutasd ki vagy. A Hétfejű táskákkal, tárolókkal ez menni fog! A kollekció darabjait részben újrahasznosított reklámmolinóból és ipari maradékanyagokból készítettük Nektek, kollaborációban a Medence csoporttal. A termékek praktikusak, tartósak, egyediek, sárkányhajósokra szabva, nem csak sárkányhajósoknak! Szigorúan kis példányszám, magyar design.

Alkategóriák

 • Oldaltáska

  A Hétfejű-Pipack oldaltáska, a trendi sárkányhajós viselet és egyben praktikus darab, akár utcára, akár edzésre használod. Bírja a strapát, az esőt és a sárkánypikkelyes zsebbel igazán sárkányhajósokra szabtuk. Nincs két egyforma darab, mert reklámmolinóból készülnek a táskák, így teljesen egyedi termékre tehetsz szert, ha a Hétfejű-Pipack oldaltáskát megvásárolod!

 • Tornazsák

  A Hétfejű tornazsákok alapanyaga részben reklámmolinó, részben ipari maradékanyag, vagy a kettő együtt. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, vállon vagy háton viselhető. Nagyon tartós, praktikus és a sárkányfejjel igazán egyedi tornazsákod lehet, amivel nem csak a stégen, de az utcán is villanthatsz egyet. Sárkányhajósokra szabva!

 • Hátizsák

  A Hétfejű hátizsákok alapanyaga ipari maradékanyag - ez teszi tartóssá és igazán egyedivé! Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és akár biciklivel, akár gyalog, akár autóval mész az edzésre, jó társad lesz. Praktikus, kényelmes, sárkányhajósokra szabva!

 • Övtáska

  A Hétfejű övtáska a funkcionális táskák koronázatlan királya, sárkányhajósokra szabva! Van benne elég hely a tárcádnak, telefonnak és személyes apróságoknak, mégis kicsi és kényelmes. A sárkányfej az elején pedig egyedivé, különlegessé teszi. Nem csak sárkányhajósoknak...

 • Sporttárca

  A Hétfejű sporttárcák nagyon jó szolgálatot tesznek versenyeken vagy bármikor, amikor nem szeretnéd minden iratodat, az összes bankkártyádat magaddal vinni. Elegendő belső zseb van benne mindennek, ami kell. Molinóból és ipari maradékanyagból készülnek, ez adja a Hétfejű Sporttárcák egyediségét. Vidám színekből, kellemes kombinációkban, sárkányhajósokra szabva!

 • Túratasak

  Túrázni indulsz, de nem tudod hova tedd a slusszkulcsot és a telefont? A megoldás a Hétfejű Túratasak, amiben biztonságban tudhatod értékeidet a hajóban. Kicsi, praktikus és a sárkányfejjel díszítve igazán sárkányhajóskra szabtuk!

 • Neszeszer

  A Hétfejű neszeszert vidd el az edzésre, versenyre vagy csak úgy és pakold bele az apróságokat! A rúzsokat, a golyós dezodort vagy a szerszámaidat, ahogy tetszik. Nincs két egyforma, mert reklámmolinóból/ reklámhálóból készülnek ezek a szuper egyedi darabok! Ilyen nincs mindenkinek, sőt!

oldalanként
19 - 27 / 32
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány.Hétfejű tornazsák narancssárga színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!  Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Sárga csíkos Hétfejű tornazsák, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány.Hétfejű tornazsák bordós színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány.Hétfejű tornazsák csajos színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány.Hétfejű tornazsák piros színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 590,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű! Alapanyaga ipari maradékanyag, molinóval kombinálva. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Hétfejű tornazsák szürke-kék kombinációban, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  4 590,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 590,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű! Alapanyaga ipari maradékanyag, molinóval kombinálva. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Hétfejű tornazsák zöld-barna kombinációban, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  4 590,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 590,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű! Alapanyaga ipari maradékanyag, molinóval kombinálva. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Hétfejű tornazsák piros-narancs kombinációban, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  4 590,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  11 990,00 Ft‎ Raktáron

  A Hétfejű Tengerész zsák alapanyaga ipari maradékanyag - ez teszi tartóssá és elnyűhetetlenné! Elég nagy, hogy minden cuccod beleférjen és ha mész az edzésre, hasznos társad lesz. Nem is gondolnád mennyi minden elfér benne! Praktikus, kényelmes, minimalista design. Mert mindenkinek van hátizsákja, de nem mindenkié ilyen különleges! Sárkányhajósokra...

  11 990,00 Ft‎
  Raktáron
19 - 27 / 32