Ékszerek

Hétfejű karkötők erős kötélből, hajós seklivel, kézzel készítve. Több színben és méretben, sárkányoknak és sárkánylányoknak egyaránt! Kis szériában készülnek, sárkányhajósokra szabva, de nem csak sárkányhajósoknak!

Viseld egészséggel!

Alkategóriák

 • Női karkötő

  Hétfejű karkötők kötélből, hajós seklivel, kézzel készítve. Több színben és méretben, sárkánylányok csuklójára méretezve! Kis szériában készülnek, sárkányhajósokra szabva!

  Viseld egészséggel!

 • Férfi karkötő

  Hétfejű karkötők kötélből, hajós seklivel, kézzel készítve. Több színben és méretben, kis szériában készülnek, sárkányhajósokra szabva!

  Viseld egészséggel!

 • Nyaklánc

  Hétfejű nyakláncok kötélből, hurkolással, kézzel készítve. Ha valami igazán különlegest keresel! Nem csak sárkányhajósoknak!

 • Csapatkarkötő

  Kedves Csapatkapitányok!

  Mit szólnátok, ha a csapattagokkal az együvé tartozást egy szuper, kézzel készített Hétfejű karkötővel is kifejezhetnétek?

  Van a csapatotoknak színe? Mi menne a mezetek színéhez? Gondoljátok át és egyedi áron, egyeztetett határidővel és az elképzeléseitek szerint megvalósítjuk nektek!

  A karkötők részben hajós, és részben paracord kötélből készülnek, záródásuk hajós seklivel történik. A sekli rozsdamentes, omega alakú. A női karkötőket kisebb, a férfi típusokat nagyobb seklivel készítjük. Mindkét nem számára 3 méretben elérhetőek, hogy minden sárkány és sárkánylány csuklójára passzoljanak.

  Amire a megrendeléshez szükségünk lesz: darabszám, méterek (külön férfi és női), színkombináció. A többi a mi dolgunk. 

  Kapcsolatfelvétel és megrendelés: info@hetfeju.hu vagy hívd a 30/ 748 8392 telefonszámot!

  Elöl a lapát!

oldalanként
1 - 9 / 21
 • Előnézet
  2 990,00 Ft‎ Raktáron

  Hajós karkötő, kötélből, hajós seklivel, vízi embereknek! Jól néz ki és megmutathatod vele, hogy hajós vagy. De még milyen hajós! Sárkányhajós! Hétfejű karkötő kék, fehér és piros színkombinációban, a hajósok színeivel. Sárkányhajósokra szabva! Viseld egészséggel!

  2 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  2 990,00 Ft‎ Raktáron

  Hajós karkötő, kötélből, hajós seklivel, vízi embereknek!   A sekli összeköt, ahogy a hajókban a különálló hajóalkatrészeket is teszi, vagy ahogy Te is kötődsz a csapathoz, de a különböző színű és mintázatú kötelekkel egyedi lehetsz.   Hétfejű karkötő piros, fehér és zöld színű kötelekből, nemzetünk színeivel. Sárkányhajósokra szabva, de nem csak...

  2 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  2 990,00 Ft‎ Raktáron

  Hajós karkötő, kötélből, hajós seklivel, vízi embereknek! Jól néz ki és megmutathatod vele, hogy hajós vagy. De még milyen hajós! Sárkányhajós!  Hétfejű karkötő piros, fehér és zöld színkombinációban, nemzetünk színeivel. Sárkányhajósokra szabva, nem csak sárkányhajósoknak! Viseld egészséggel!

  2 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  2 990,00 Ft‎ Raktáron

  Hajós karkötő, kötélből, hajós seklivel, vízi embereknek! Jól néz ki és megmutathatod vele, hogy hajós vagy. De még milyen hajós! Sárkányhajós! Hétfejű karkötő kék, fehér és piros színkombinációban, a hajósok színeivel. Sárkányhajósokra szabva, nem csak sárkányhajósoknak! Viseld egészséggel!

  2 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  2 990,00 Ft‎ Raktáron

  Hajós karkötő, kötélből, hajós seklivel, vízi embereknek! Jól néz ki és megmutathatod vele, hogy hajós vagy. De még milyen hajós! Sárkányhajós! Hétfejű karkötő fehér és neon kötélből, fényvisszaverő csíkokkal, hogy megmutathasd magad az éjszakában is. Sárkányhajósokra szabva!Viseld egészséggel!

  2 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  2 990,00 Ft‎ Nem minden méret elérhető

  Hajós karkötő, kötélből, hajós seklivel, vízi embereknek! Jól néz ki és megmutathatod vele, hogy hajós vagy. De még milyen hajós! Sárkányhajós!Hétfejű karkötő fenyvisszaverő csíkokkal, hogy megmutathasd magad az éjszakában is. Sárkányhajósokra szabva!Viseld egészséggel!

  2 990,00 Ft‎
  Kosárba Bővebben
  Nem minden méret elérhető
 • Előnézet
  2 990,00 Ft‎ Raktáron

  Hajós karkötő, kötélből, hajós seklivel, vízi embereknek! Jól néz ki és megmutathatod vele, hogy hajós vagy. De még milyen hajós! Sárkányhajós! Hétfejű karkötő piros, fehér, zöld színű kötélből, sárkányhajósokra szabva! Viseld egészséggel!

  2 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  2 990,00 Ft‎ Raktáron

  Hajós karkötő, kötélből, hajós seklivel, vízi embereknek! Jól néz ki és megmutathatod vele, hogy hajós vagy. De még milyen hajós! Sárkányhajós! Hétfejű karkötő piros, fehér, zöld kötélből, sárkányhajósokra szabva! Viseld egészséggel!

  2 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  2 990,00 Ft‎ Raktáron

  Hajós karkötő, kötélből, hajós seklivel, vízi embereknek! Jól néz ki és megmutathatod vele, hogy hajós vagy. De még milyen hajós! Sárkányhajós! Hétfejű karkötő lila színű kötélből, ezüsttel díszítve, sárkányhajósokra szabva! Viseld egészséggel!

  2 990,00 Ft‎
  Raktáron
1 - 9 / 21