Sárkányhajólapáthoz

Egyedi sárkányhajó lapát kiegészítők a Hétfejűtől! Egy sárkányhajósnak legnagyobb kincse a lapátja. A csapathoz köt, de jó kitűnni is onnan. Megteheted ezt egy sárkányfejes matricával vagy egy különleges mankóval, amit a versenyeken jól megmarkolhatsz. Tedd egyedivé a sárkányhajó lapátodat a Hétfejű sárkányhajólapát kiegészítőkkel!

Alkategóriák

 • Mankók

  Valami klasszikust keresel? Vissza a természethez! Nézz körül, itt találsz fenyőt, tölgyet és hamarosan valami különlegessel is előrukkolunk. Prémium alapanyagokból, szigorúan kis szériában! Sárkányhajósokra szabva!

 • Lapát matricák

  Dobd fel a lapátod, kapd is el persze, de utána ezt ragaszd rá! Sárkányhajó lapátra szabva!

1 - 7 / 7
 • Előnézet
  1 490,00 Ft‎ Raktáron

  A Hétfejű sárkányfejes lapát matrica feldobja, egyedivé teszi az egysíkú sárkányhajó lapátokat! Hétféle színben elérhető, válaszd a hozzád leginkább illőt! Tűnj ki a többiek közül a hajóban ezzel a vagány sárkányfejjel!

  1 490,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  1 490,00 Ft‎ Raktáron

  A Hétfejű sárkányfejes lapát matrica feldobja, egyedivé teszi az egysíkú sárkányhajó lapátokat! Ötféle színben elérhető, válaszd a hozzád leginkább illőt! Tűnj ki a többiek közül a hajóban ezzel a komoly, szakállas sárkányfejjel!

  1 490,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  1 490,00 Ft‎ Raktáron

  A Hétfejű sárkányfejes lapát matrica feldobja, egyedivé teszi az egysíkú sárkányhajó lapátokat! Hétféle színben elérhető, válaszd a hozzád leginkább illőt! Tűnj ki a többiek közül a hajóban ezzel a vagány sárkányfejjel!

  1 490,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  1 490,00 Ft‎ Raktáron

  A Hétfejű sárkányfejes lapát matrica feldobja, egyedivé teszi az egysíkú sárkányhajó lapátokat! Az edzéseken beleadsz mindent, és még a nyelved is lóg? Akkor ez a  lapát matrica igazán neked való!  Ötféle színben elérhető, válaszd a hozzád leginkább illőt! Tűnj ki a többiek közül a hajóban ezzel a nem mindennapi sárkányfejjel!

  1 490,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 990,00 Ft‎ Raktáron

  Valami klasszikust keresel? Vissza a természethez! Igazi tölgyfa mankó finoman megmunkálva, kezelve, többször lakkozva, gyönyörű szép erezettel. Mérlegen válogatott alapanyagokból, hogy minél könnyebb legyen.Tedd egyedivé a sárkányhajó lapátodat Hétfejű mankóval!

  4 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 990,00 Ft‎ Raktáron

  Valami klasszikust keresel? Vissza a természethez! Ez a borovi fenyőből készült mankó finoman megmunkálva, kezelve, többször lakkozva arra vár, hogy a vizet hasítsa vele valaki. Mérlegen válogatott alapanyagokból, hogy minél könnyebb legyen. A legkönnyebb darab. Tedd egyedivé a sárkányhajó lapátodat Hétfejű mankóval!

  4 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 990,00 Ft‎ Raktáron

  Valami klasszikust keresel? Vissza a természethez! Ez a vörösfenyőből készült mankó finoman megmunkálva, kezelve, többször lakkozva arra vár, hogy a vizet hasítsa vele valaki. Mérlegen válogatott alapanyagokból, hogy minél könnyebb legyen. Tedd egyedivé a sárkányhajó lapátodat Hétfejű mankóval!

  4 990,00 Ft‎
  Raktáron
1 - 7 / 7