Mankók

Valami klasszikust keresel? Vissza a természethez! Nézz körül, itt találsz fenyőt, tölgyet és hamarosan valami különlegessel is előrukkolunk. Prémium alapanyagokból, szigorúan kis szériában! Sárkányhajósokra szabva!

1 - 3 / 3
 • Előnézet
  4 990,00 Ft‎ Raktáron

  Valami klasszikust keresel? Vissza a természethez! Igazi tölgyfa mankó finoman megmunkálva, kezelve, többször lakkozva, gyönyörű szép erezettel. Mérlegen válogatott alapanyagokból, hogy minél könnyebb legyen.Tedd egyedivé a sárkányhajó lapátodat Hétfejű mankóval!

  4 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 990,00 Ft‎ Raktáron

  Valami klasszikust keresel? Vissza a természethez! Ez a borovi fenyőből készült mankó finoman megmunkálva, kezelve, többször lakkozva arra vár, hogy a vizet hasítsa vele valaki. Mérlegen válogatott alapanyagokból, hogy minél könnyebb legyen. A legkönnyebb darab. Tedd egyedivé a sárkányhajó lapátodat Hétfejű mankóval!

  4 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 990,00 Ft‎ Raktáron

  Valami klasszikust keresel? Vissza a természethez! Ez a vörösfenyőből készült mankó finoman megmunkálva, kezelve, többször lakkozva arra vár, hogy a vizet hasítsa vele valaki. Mérlegen válogatott alapanyagokból, hogy minél könnyebb legyen. Tedd egyedivé a sárkányhajó lapátodat Hétfejű mankóval!

  4 990,00 Ft‎
  Raktáron
1 - 3 / 3