Tornazsák

A Hétfejű tornazsákok alapanyaga részben reklámmolinó, részben ipari maradékanyag, vagy a kettő együtt. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, vállon vagy háton viselhető. Nagyon tartós, praktikus és a sárkányfejjel igazán egyedi tornazsákod lehet, amivel nem csak a stégen, de az utcán is villanthatsz egyet. Sárkányhajósokra szabva!

oldalanként
1 - 9 / 12
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű. Alapanyaga ipari maradékanyag. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Hétfejű tornazsák kék színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ami ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű a Hétfejű tornazsák. Alapanyaga ipari maradékanyag, erős és tartós. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Praktikus, és sárkányfejjel igazán vagány! Hétfejű tornazsák zöld színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  A Hétfejű tornazsák egy letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű! Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Hétfejű tornazsák fekete színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva, nem csak sárkányhajósoknak!

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 590,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű. Alapanyaga ipari maradékanyag, újrahasznosított molinóval kombinálva. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány.Hétfejű tornazsák barna színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  4 590,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány.Hétfejű tornazsák narancssárga színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!  Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Sárga csíkos Hétfejű tornazsák, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány.Hétfejű tornazsák bordós színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány.Hétfejű tornazsák csajos színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  3 990,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű!Alapanyaga ipari maradékanyag a környezettudatosság jegyében. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány.Hétfejű tornazsák piros színben, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  3 990,00 Ft‎
  Raktáron
1 - 9 / 12