Tornazsák

A Hétfejű tornazsákok alapanyaga részben reklámmolinó, részben ipari maradékanyag, vagy a kettő együtt. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, vállon vagy háton viselhető. Nagyon tartós, praktikus és a sárkányfejjel igazán egyedi tornazsákod lehet, amivel nem csak a stégen, de az utcán is villanthatsz egyet. Sárkányhajósokra szabva!

oldalanként
10 - 12 / 12
 • Előnézet
  4 590,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű! Alapanyaga ipari maradékanyag, molinóval kombinálva. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Hétfejű tornazsák szürke-kék kombinációban, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  4 590,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 590,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű! Alapanyaga ipari maradékanyag, molinóval kombinálva. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Hétfejű tornazsák zöld-barna kombinációban, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  4 590,00 Ft‎
  Raktáron
 • Előnézet
  4 590,00 Ft‎ Raktáron

  Letisztult alapdarab, ismerős lesz az általános iskolából. Egyszerűen nagyszerű! Alapanyaga ipari maradékanyag, molinóval kombinálva. Elég nagy, hogy az edzéscuccod beleférjen és kényelmes, viseld akár vállon, akár háton. Tartós, praktikus és sárkányfejjel igazán vagány. Hétfejű tornazsák piros-narancs kombinációban, erős anyagból, sárkányhajósokra szabva.

  4 590,00 Ft‎
  Raktáron
10 - 12 / 12