Rólunk

MI IS AZ A HÉTFEJŰ? 

A Hétfejű egy kis szériás magyar márka, ami a sárkányhajós életérzést és az egyediséget hivatott kifejezni. Nem csak sárkányhajósoknak!

Ha sajátos megjelenésre vágysz, ha szeretnéd láthatóvá tenni a hétköznapjaid során is, hogy mely közösséghez tartozol, a Hétfejű egyedi gyártású, sokrétű termékei által ezt könnyen megvalósíthatod! A jellegzetes ruhák, táskák, kiegészítők, a sárkányhajózással kapcsolatos kellékek a viselőiknek egyedi megjelenést kölcsönöznek, ez által kitűnnek a szürke tömegből.

A termékeket Neked készítjük:

◊ akiknek a sárkányhajózás többet jelent, mint hobbi

◊ Neked, aki a hétköznapodba is be akarod csempészni, hogy hová tartozol

◊ Neked, aki a szenvedélyeddel ki akarsz tűnni a sokaságból

◊ Neked, aki még a szombati kétszázakat érzed az izmaidban, aki a sukorói nyári napot égeted a bőrödre, aki a Dunát illatát, a dob ritmusát, és a hajnali tükörvizet a Rábán nem tudod elfelejteni

◊ Neked is, aki szereted az egyedi, stílusos dolgokat, a manufakturális kisszériákat, a dizájnos grafikákat

Neked, aki nagyra értékeli a magyar termékeket

És Neked is, aki egyéniség vagy és szeretsz kiemelkedni a tömegből.

KI AZ A HÉTFEJŰ? 

Feleségemmel hat éve sárkányhajózunk, ez a sport kitölti hétköznapjainkat, illetve hétvégéinket is a versenyek által. Ez a "szerelem" kikapcsol, egyben össze is köt minket. Ma már kisfiunkat is visszük az edzésekre, versenyekre, ő is ebben a nagyszerű közösségben nől fel. 

A Hétfejű márkanevet már vagy két évvel ezelőtt megálmodtuk és azóta dédelgetjük, formálgatjuk. Mára a koncepciónk és a változatos termékpalettánk összeállt, így eljött az idő, hogy kiálljunk a nyilvánosság elé, elétek.

 

A csoport elé, akinek szenvedélye nem csupán sportról szól, jóval túlmutat azon. A sárkányhajózás a csapat, a közösség, a teljesítmény, az akaraterő, a kitartó edzőmunka, a verejték, de egyben a vidámság, az együtt átélt örömök sportága. A sárkányhajózás életérzés, amit termékeink által szeretnénk megismertetni Veletek, átadni Nektek!

Miért is?  

Mert a Hétfejű te vagy, én vagyok, mi vagyunk. A sárkányhajósok.

MIÉRT HÉTFEJŰ?

Minden bizonnyal ismeritek a sokfejű sárkányok misztériumát, úgy éreztük, hogy van egy párhuzam -  a test és a fejek – a csapat és az egyének - között. Olyan maradandó, jellegzetes és dizájnos termékeket kívántunk létrehozni, amiket magadon viselve meg tudod mutatni, hogy melyik az a nagy család, ahová tartozol, ugyanakkor egyedi színvilágú és mintájú portékánkat felöltve egyben kicsit ki is tűnsz abból.

      heten

Jó böngészést kívánunk a Hétfejű Webáruházban!

Elöl a lapát!

 

 

Üdvözlettel:

Skutovics László 

hetfejeslogo